Prietenii Predania
0

Termeni și condiții

Prezentul document prin continuțul său pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.prietenii.predania.ro.

Site-ul www.prietenii.predania.ro este operat de Asociația Predania, cu sediul Bucuresti, Str. Grigore Manolescu nr. 25, sector 1, Bucureşti, Număr înregistrare Judecatorie 9057/211/2010, cod fiscal nr. 26954049.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.prietenii.predania.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la „termenii și condițiile" de utilizare a serviciilor, la „confidențialitatea" și „utilizarea cookie-urilor", pentru a le putea consulta în orice moment.

Doar persoanele cu vârsta minimă de 16 ani (care nu se află sub tutela) pot plasa o comanda.

Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles politicile noastre în domeniul protecției datelor personale.

Totodată, vă explicăm că este necesar (nu obligatoriu) acordul dvs. expres pentru colectarea și prelucrarea de noi a datelor dumneavoastră (nume și prenume, data de naștere, adresă domiciliu / reședința, email, număr de telefon), în scopul finalizării și livrării comenzilor.

Confidențialitate

În conformitate cu regulamentul general de protecție a datelor (GDPR), (regulament (EU) 2016/679) vă asigurăm că administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.prietenii.predania.ro utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii site-ului www.prietenii.predania.ro în urmatoarele scopuri: comunicarea cu dvs; prelucrarea comenzilor; participarea la concursuri, promoții; transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc); transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.prietenii.predania.ro și a terților cu care Asociația Predania are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Asociația Predania va reține datele personale și în scopul de a le folosi în vederea informării utilizatorilor privind modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite, precum și pentru optimizarea comenzilor și a livrărilor, pentru promovarea de noi categorii de produse și în vederea acordării de facilități/discount-uri, pe baza statisticilor și a istoricului de comenzi.

Site-ul www.prietenii.predania.ro poate conține legături către alte site-uri web. Asociația Predania nu este responsabilă pentru notificările privind confidențialitatea sau pentru conținutul acestor site-uri web.

Respectăm intimitatea tuturor celor care vizitează acest site. Citiți cu atenție aceste note de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm și folosim informațiile personale pe care ni le furnizați. Citiți politica de confidențialitate.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.prietenii.predania.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa de urgenţă nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul www.prietenii.predania.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului. www.prietenii.predania.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.prietenii.predania.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii www.prietenii.predania.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.prietenii.predania.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.prietenii.predania.ro. În orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email editura@predania.ro

Predania Armatolii - Luptatorii aromani uitati Randuiala Proiect Avdhela Manastirea Baia de Arama 1917 Independenta Pindului
Copyright © 2020 Editura Predania. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel